Overheidsinstellingen

Wij beschikken over een jarenlange ervaring in het leveren van tijdelijke verwarming aan landelijke en lokale overheden. Ons grote assortiment mobiele heaters zorgt er voor dat u altijd een oplossing op maat kunt huren. Wij bieden tevens een 24/7 back-up service gedurende de gehele huur termijn, zodat u altijd van een oplossing wordt voorzien.

Publieke sector expertise

Publieke sector expertise

Andrews Sykes helpt overheidsinstellingen met het onderhouden van verscheidene gebouwen, variërend van gemeentehuizen tot bibliotheken en musea. Wij begrijpen dat de vaste verwarming installaties in deze gebouwen soms uitvallen; maar wanneer dit gebeurt, staan wij paraat om u te helpen. Seizoen veranderingen kunnen ook een reden zijn om onze hulp in te roepen, om zodoende uw gebouw open te kunnen houden voor het publiek. Ongeacht de situatie, wij kunnen u helpen.

Wij beschikken over een ruimschootse ervaring in het leveren en installeren van heaters in talloze publieke gebouwen. Wat uw behoeften ook zijn, u kunt op ons vertrouwen om uw binnenklimaatsproblemen snel voor u op te lossen. Dankzij de strategische ligging van onze vestigingen kunt u binnen vier uur overal in Nederland onze heaters bij u geleverd en geïnstalleerd krijgen. Onze gespecialiseerde adviseurs handelen uw aanvraag snel en professioneel af en adviseren u over welke heater u het beste kunt gebruiken.

Het kan zijn dat u onderhoud dient te plegen aan uw eigen installatie, of snel noodverwarming nodig heeft wanneer deze systemen onverhoopt uitvallen. In beide gevallen kunnen wij u van dienst zijn. Wij verhuren een groot assortiment veilige en krachtige heaters, waardoor u altijd op een voor u perfecte oplossing kunt rekenen.

Publieke Gebouwen

Publieke Gebouwen

Alle openbare gebouwen dienen een comfortabele omgeving aan haar medewerkers en bezoekers te bieden. Andrews Sykes begrijpt dat de gevraagde temperatuur verschilt in verschillende situaties; zo behoeft een bibliotheek bijvoorbeeld andersoortige koeling dan een bar of discotheek. Om die reden kunnen wij u goed helpen wanneer u de juiste heater wilt selecteren voor uw gebouw.

Een te koude omgeving zorgt er voor dat er minder mensen uw gebouw zullen bezoeken. Lokale autoriteiten hebben de verantwoordelijkheid om musea, bibliotheken en andere publieke gebouwen volledig operationeel te houden. Deze gebouwen dienen adequaat te worden verwarmd, zodat zij kunnen worden gebruikt door mensen die dit willen.

De afgelopen veertig jaar hebben wij samengewerkt met vele overheidsorganen om hun ruimtes comfortabel en warm te houden. Ons assortiment van elektrische, gasgestookte en oliegestookte heaters zorgen er voor dat elke ruimte goed verwarmd kan worden, ongeacht de afmetingen en het soort gebouw. Wij zullen één van onze adviseurs bij u langs laten komen voor een advies op locatie.

Sociale Huurwoningen

Sociale Huurwoningen

Betaalbare verwarming en warm water zijn van groot belang wanneer het gaat om sociale huur woningen. Een betrouwbaar verwarming systeem is misschien wel het belangrijkste onderdeel van een woning. Wij zijn er trots op dat wij voor iedereen betaalbare tijdelijke verhuur heaters kunnen leveren.

Andrews Sykes is gespecialiseerd in het snel leveren van betrouwbare en comfortabele tijdelijke verwarming – met name tijdens de winter. Ons grote assortiment rookvrije, mobiele heaters is ontworpen naar de hoogste standaarden in de industrie en kan snel worden geleverd in heel Nederland. Wij leveren onze betrouwbare en veilige heaters zeven dag per week en bieden een uitstekende back-up service gedurende de gehele huur periode. Wij leveren tevens een gespecialiseerde boiler verhuur service, waardoor wij snel uw vaste boiler installatie kunnen vervangen wanneer deze onverhoopt uitvalt.

Of u nu tijdelijke vervanging zoekt voor uw verwarming systeem vanwege gepland onderhoud, of dat u extra verwarming capaciteit nodig heeft vanwege extreme weersomstandigheden, wij kunnen u altijd hierbij assisteren. Bel nu met 0800 5 200 200 voor meer informatie over de mogelijkheden en de diensten die wij u kunnen verlenen.

Case Studies

Andrews helpt treinstation uit de nood

Andrews helpt treinstation uit de nood

Eén van de grootste treinstations in het hart van het land kreeg te maken met dramatische storingen toen een nieuwe vloer gelegd moest worden in de stationshal. De nieuwe vloerbedekking moest snel en intensief gedroogd worden doorheen de nacht om er de volgende ochtend al reizigers over te laten lopen. Met een jaarlijkse capaciteit van ...

Casestudy Downloaden
Vochtigheidsgraad verlagen in politiekantoor

Vochtigheidsgraad verlagen in politiekantoor

De vochtigheidsgraad in gebouwen op peil houden kan een uitdaging zijn. Wanneer een lek optreedt binnenshuis kan dat leiden tot vochtplekken en schimmel. Schimmel kan ernstige gezondheidsproblemen veroorzaken zoals allergie, irritatie en zelfs vergiftiging. Gedurende een regenachtige decembermaand werden we opgebeld door het politiehoofdkantoor van een zuidelijke provincie. Zij hadden een probleem met ophopend vocht ...

Casestudy Downloaden

Ons Productaanbod

Elektroheaters

Ontworpen voor o.a kantoren, scholen, winkels, ziekenhuizen en verzorgingstehuizen. Onze elektrische heaters leveren goedkope, schone en rookvrije warme lucht

Gas Heaters Indirect

Indirect gestookte gaskachels zorgen op een veilige en zuinige manier voor schone, droge warmte en zijn een ideale oplossing op plekken met beperkte ventilatie

Andrews Sykes Klimaatverhuur
Gratis Telefoonnummer 0800 5200200