U Bent Hier: Home > Verwarming > Verwarming Verhuur per Toepassing > Overheidsinstellingen
 • Publieke sector expertise
 • Publieke Gebouwen
 • Sociale Huurwoningen
 • Case Studies

Andrews Sykes helpt overheidsinstellingen met het onderhouden van verscheidene gebouwen, variërend van gemeentehuizen tot bibliotheken en musea. Wij begrijpen dat de vaste verwarming installaties in deze gebouwen soms uitvallen; maar wanneer dit gebeurt, staan wij paraat om u te helpen. Seizoen veranderingen kunnen ook een reden zijn om onze hulp in te roepen, om zodoende uw gebouw open te kunnen houden voor het publiek. Ongeacht de situatie, wij kunnen u helpen.

Wij beschikken over een ruimschootse ervaring in het leveren en installeren van heaters in talloze publieke gebouwen. Wat uw behoeften ook zijn, u kunt op ons vertrouwen om uw binnenklimaatsproblemen snel voor u op te lossen. Dankzij de strategische ligging van onze vestigingen kunt u binnen vier uur overal in Nederland onze heaters bij u geleverd en geïnstalleerd krijgen. Onze gespecialiseerde adviseurs handelen uw aanvraag snel en professioneel af en adviseren u over welke heater u het beste kunt gebruiken.

Het kan zijn dat u onderhoud dient te plegen aan uw eigen installatie, of snel noodverwarming nodig heeft wanneer deze systemen onverhoopt uitvallen. In beide gevallen kunnen wij u van dienst zijn. Wij verhuren een groot assortiment veilige en krachtige heaters, waardoor u altijd op een voor u perfecte oplossing kunt rekenen.

Alle openbare gebouwen dienen een comfortabele omgeving aan haar medewerkers en bezoekers te bieden. Andrews Sykes begrijpt dat de gevraagde temperatuur verschilt in verschillende situaties; zo behoeft een bibliotheek bijvoorbeeld andersoortige koeling dan een bar of discotheek. Om die reden kunnen wij u goed helpen wanneer u de juiste heater wilt selecteren voor uw gebouw.

Een te koude omgeving zorgt er voor dat er minder mensen uw gebouw zullen bezoeken. Lokale autoriteiten hebben de verantwoordelijkheid om musea, bibliotheken en andere publieke gebouwen volledig operationeel te houden. Deze gebouwen dienen adequaat te worden verwarmd, zodat zij kunnen worden gebruikt door mensen die dit willen.

De afgelopen veertig jaar hebben wij samengewerkt met vele overheidsorganen om hun ruimtes comfortabel en warm te houden. Ons assortiment van elektrische, gasgestookte en oliegestookte heaters zorgen er voor dat elke ruimte goed verwarmd kan worden, ongeacht de afmetingen en het soort gebouw. Wij zullen één van onze adviseurs bij u langs laten komen voor een advies op locatie.

Betaalbare verwarming en warm water zijn van groot belang wanneer het gaat om sociale huur woningen. Een betrouwbaar verwarming systeem is misschien wel het belangrijkste onderdeel van een woning. Wij zijn er trots op dat wij voor iedereen betaalbare tijdelijke verhuur heaters kunnen leveren.

Andrews Sykes is gespecialiseerd in het snel leveren van betrouwbare en comfortabele tijdelijke verwarming – met name tijdens de winter. Ons grote assortiment rookvrije, mobiele heaters is ontworpen naar de hoogste standaarden in de industrie en kan snel worden geleverd in heel Nederland. Wij leveren onze betrouwbare en veilige heaters zeven dag per week en bieden een uitstekende back-up service gedurende de gehele huur periode. Wij leveren tevens een gespecialiseerde boiler verhuur service, waardoor wij snel uw vaste boiler installatie kunnen vervangen wanneer deze onverhoopt uitvalt.

Of u nu tijdelijke vervanging zoekt voor uw verwarming systeem vanwege gepland onderhoud, of dat u extra verwarming capaciteit nodig heeft vanwege extreme weersomstandigheden, wij kunnen u altijd hierbij assisteren. Bel nu met 0800 5 200 200 voor meer informatie over de mogelijkheden en de diensten die wij u kunnen verlenen.

Andrews helpt treinstation uit de nood
Eén van de grootste treinstations in het hart van het land kreeg te maken met dramatische storingen toen een nieuwe vloer gelegd moest worden in de stationshal. De nieuwe vloerbedekking moest snel en intensief gedroogd worden doorheen de nacht om er de volgende ochtend al reizigers over te laten lopen. Met een jaarlijkse capaciteit van [...]
Vochtigheidsgraad verlagen in politiekantoor
De vochtigheidsgraad in gebouwen op peil houden kan een uitdaging zijn. Wanneer een lek optreedt binnenshuis kan dat leiden tot vochtplekken en schimmel. Schimmel kan ernstige gezondheidsproblemen veroorzaken zoals allergie, irritatie en zelfs vergiftiging. Gedurende een regenachtige decembermaand werden we opgebeld door het politiehoofdkantoor van een zuidelijke provincie. Zij hadden een probleem met ophopend vocht [...]
 • Landelijke Dekking

  Landelijke Dekking

  Vanuit meerdere vestigingen in Nederland en België levert Andrews Sykes razendsnel waar u maar wilt.

 • National Accounts

  National Accounts

  Informeer naar de voordelen van een Preferred Supplier overeenkomst.

 • Levering

  Levering

  Snelle levering in Nederland en Belgie door eigen montagedienst.

 • 24 uurs levering

  24 uurs levering

  Andrews Sykes garandeert u een breed aanbod van uitstekende apparatuur, geleverd door en geinstalleerd door onze eigen montagedienst, indien nodig 24 uur per dag, 7 dagen per week.

 • Advies

  Advies

  Deskundig gratis advies over benodigde capaciteit en apparatuur, zowel telefonisch als ter plaatse.

 • Scherpe Prijzen

  Scherpe Prijzen

  Onze prijzen zijn concurrerend. Bij langere perioden gelden zeer aantrekkelijke kortingen.

Our Locations
Klanttevredenheid
Capaciteitsberekening
Verwarming Brochure