U Bent Hier: Home > Verwarming > Verwarming Verhuur per Toepassing > Scholen & Universiteiten
 • Onderwijs Instanties
 • Klaslokalen
 • Universiteiten
 • Case Studies

Al jarenlang werken wij samen met diverse onderwijsinstellingen in heel Nederland. Dankzij ons grote assortiment en grote voorraad kunnen wij verrijdbare, veilige en compacte heaters verhuren aan diverse onderwijsinstellingen, waaronder scholen en universiteiten. Onze jarenlange ervaring in het verzorgen van rookvrije warme lucht voor diverse toepassingen zorgt er voor dat wij altijd een oplossing weten voor het verwamen van uw school of universiteit.

Tijdens koudere perioden helpen wij scholen om hun deuren open te kunnen houden, zelfs wanneer hun eigen verwarming installaties uitgevallen zijn. Dit doen wij door het leveren van tijdelijke heaters, tegen concurrerende prijzen. Onze machines kunnen nog dezelfde dag bij u worden geleverd.

Tevens kunt u mobiele ketelhuizen bij ons huren, welke eveneens binnen slechts enkele uren bij u kunnen worden geleverd en geïnstalleerd om de uitval van uw vaste boiler installatie op te vangen.

We werken samen met onderwijsinstellingen in het hele land, om mobiele heater opstellingen te creëren, aangepast naar hun specifieke omstandigheden. Of u nu noodverwarming zoekt, of hulp bij gepland onderhoud aan de vaste installaties, wij kunnen u helpen. Dankzij de strategische ligging van onze depots in heel het land, kunnen wij snel en professioneel uw wens afhandelen, vaak binnen vier uur na uw aanvraag.

Aangename temperaturen in een klaslokaal of bibliotheek zijn voor het comfort van zowel leraren als leerlingen van groot belang. Wetgeving bepaalt dat scholen en universiteiten haar gebouwen te allen tijde comfortabel dienen te verwarmen. Een comfortabele temperatuur in klaslokalen en laboratoria is essentieel voor het creëren van een goede werkomgeving.

Gezondheids- en veiligheidsregels bepalen dat leraren en leerlingen mogen weigeren om plaats te nemen in het lokaal wanneer deze niet beschikt over een goede temperatuur. Uitval van de vaste apparatuur kan elk systeem overkomen en wanneer dit gebeurt, zullen wij u helpen. We beschikken over de expertise en kennis om koude klaslokalen om te toveren in functionele werkplekken en om scholen gedurende zeer koude perioden toch operationeel te houden.

Ons grote heater verhuur assortiment zorgt er voor dat wij onmiddellijk uw verwarming problemen op kunnen lossen. De afgelopen jaren hebben wij samengewerkt met vele scholen. Door het leveren van noodverwarming konden zij hun deuren openhouden. Klaslokalen moeten goed verwarmd worden om de studieresultaten van de leerlingen optimaal te houden. Wanneer u te maken heeft met uitval van uw verwarming systeem, kunt u contact met ons opnemen. Eén van onze adviseurs zal gratis en geheel vrijblijvend bij u langskomen op locatie om de situatie ter plekke te bekijken, zodat er een oplossing op maat kan worden gemaakt.

Universiteiten hebben eveneens een goed werkende verwarming nodig, met name tijdens de wintermaanden. De duizenden mensen op campussen en in collegezalen dienen goed verwarmd te worden, zodat zij op een prettige manier kunnen wonen en studeren. Het door kou wegblijven van studenten uit de collegezalen heeft een grote negatieve impact op het onderwijsniveau en dient dus voorkomen te worden.

Andrews Sykes is gespecialiseerd in het leveren van tijdelijke heaters aan talloze sectoren, binnen slechts enkele uren na de aanvraag. Wij leveren betrouwbare en veilige mobiele verwarming units gedurende het hele jaar, vanuit al onze strategisch gelegen vestigingen in heel Nederland. Onze mobiele heaters zijn ontwikkeld naar de hoogste standaarden in de industrie en direct te huren of te kopen.

Wij adviseren u welke heater het meeste geschikt is voor uw omstandigheden en met welk systeem u het meeste tijd en geld kan besparen. Of het nu gaat om een vervangend systeem vanwege vooraf gepland onderhoud of om noodverwarming, wij kunnen u van dienst zijn. Wij hebben duizenden heaters op voorraad en kunnen deze direct bij u komen leveren en installeren. Bel ons nu op 0800 5 200 200 om de mogelijkheden te bespreken, of voor het aanvragen van een advies op locatie door één van onze buitendienst adviseurs.

Andrews houdt school open
Extreme weersomstandigheden, die helaas steeds vaker voorkomen, kunnen voor grote storingen zorgen op school. Tijdens een erg natte en koude winter moesten honderden leerlingen naar huis worden gestuurd in het noorden van het land omwille van overstromingen, wat voor aanzienlijke vertraging in het leerplan zorgde. CS111-min
 • Landelijke Dekking

  Landelijke Dekking

  Vanuit meerdere vestigingen in Nederland en België levert Andrews Sykes razendsnel waar u maar wilt.

 • National Accounts

  National Accounts

  Informeer naar de voordelen van een Preferred Supplier overeenkomst.

 • Levering

  Levering

  Snelle levering in Nederland en Belgie door eigen montagedienst.

 • 24 uurs levering

  24 uurs levering

  Andrews Sykes garandeert u een breed aanbod van uitstekende apparatuur, geleverd door en geinstalleerd door onze eigen montagedienst, indien nodig 24 uur per dag, 7 dagen per week.

 • Advies

  Advies

  Deskundig gratis advies over benodigde capaciteit en apparatuur, zowel telefonisch als ter plaatse.

 • Scherpe Prijzen

  Scherpe Prijzen

  Onze prijzen zijn concurrerend. Bij langere perioden gelden zeer aantrekkelijke kortingen.

Our Locations
Klanttevredenheid
Capaciteitsberekening
Verwarming Brochure