Scholen & Universiteiten

Andrews Sykes is dé specialist op het gebied van tijdelijke heater verhuur units voor scholen en universiteiten. Wij begrijpen het belang van het comfortabel warm houden van klaslokalen en collegezalen, zodat de omstandigheden om in te studeren optimaal worden gehouden. Ons grote assortiment lost alle verwarming problemen voor u op, terwijl wij ook nog een 24/7 back-up service bieden.

Onderwijs Instanties

Onderwijs Instanties

Al jarenlang werken wij samen met diverse onderwijsinstellingen in heel Nederland. Dankzij ons grote assortiment en grote voorraad kunnen wij verrijdbare, veilige en compacte heaters verhuren aan diverse onderwijsinstellingen, waaronder scholen en universiteiten. Onze jarenlange ervaring in het verzorgen van rookvrije warme lucht voor diverse toepassingen zorgt er voor dat wij altijd een oplossing weten voor het verwamen van uw school of universiteit.

Tijdens koudere perioden helpen wij scholen om hun deuren open te kunnen houden, zelfs wanneer hun eigen verwarming installaties uitgevallen zijn. Dit doen wij door het leveren van tijdelijke heaters, tegen concurrerende prijzen. Onze machines kunnen nog dezelfde dag bij u worden geleverd.

Tevens kunt u mobiele ketelhuizen bij ons huren, welke eveneens binnen slechts enkele uren bij u kunnen worden geleverd en geïnstalleerd om de uitval van uw vaste boiler installatie op te vangen.

We werken samen met onderwijsinstellingen in het hele land, om mobiele heater opstellingen te creëren, aangepast naar hun specifieke omstandigheden. Of u nu noodverwarming zoekt, of hulp bij gepland onderhoud aan de vaste installaties, wij kunnen u helpen. Dankzij de strategische ligging van onze depots in heel het land, kunnen wij snel en professioneel uw wens afhandelen, vaak binnen vier uur na uw aanvraag.

Klaslokalen

Klaslokalen

Aangename temperaturen in een klaslokaal of bibliotheek zijn voor het comfort van zowel leraren als leerlingen van groot belang. Wetgeving bepaalt dat scholen en universiteiten haar gebouwen te allen tijde comfortabel dienen te verwarmen. Een comfortabele temperatuur in klaslokalen en laboratoria is essentieel voor het creëren van een goede werkomgeving.

Gezondheids- en veiligheidsregels bepalen dat leraren en leerlingen mogen weigeren om plaats te nemen in het lokaal wanneer deze niet beschikt over een goede temperatuur. Uitval van de vaste apparatuur kan elk systeem overkomen en wanneer dit gebeurt, zullen wij u helpen. We beschikken over de expertise en kennis om koude klaslokalen om te toveren in functionele werkplekken en om scholen gedurende zeer koude perioden toch operationeel te houden.

Ons grote heater verhuur assortiment zorgt er voor dat wij onmiddellijk uw verwarming problemen op kunnen lossen. De afgelopen jaren hebben wij samengewerkt met vele scholen. Door het leveren van noodverwarming konden zij hun deuren openhouden. Klaslokalen moeten goed verwarmd worden om de studieresultaten van de leerlingen optimaal te houden. Wanneer u te maken heeft met uitval van uw verwarming systeem, kunt u contact met ons opnemen. Eén van onze adviseurs zal gratis en geheel vrijblijvend bij u langskomen op locatie om de situatie ter plekke te bekijken, zodat er een oplossing op maat kan worden gemaakt.

Universiteiten

Universiteiten

Universiteiten hebben eveneens een goed werkende verwarming nodig, met name tijdens de wintermaanden. De duizenden mensen op campussen en in collegezalen dienen goed verwarmd te worden, zodat zij op een prettige manier kunnen wonen en studeren. Het door kou wegblijven van studenten uit de collegezalen heeft een grote negatieve impact op het onderwijsniveau en dient dus voorkomen te worden.

Andrews Sykes is gespecialiseerd in het leveren van tijdelijke heaters aan talloze sectoren, binnen slechts enkele uren na de aanvraag. Wij leveren betrouwbare en veilige mobiele verwarming units gedurende het hele jaar, vanuit al onze strategisch gelegen vestigingen in heel Nederland. Onze mobiele heaters zijn ontwikkeld naar de hoogste standaarden in de industrie en direct te huren of te kopen.

Wij adviseren u welke heater het meeste geschikt is voor uw omstandigheden en met welk systeem u het meeste tijd en geld kan besparen. Of het nu gaat om een vervangend systeem vanwege vooraf gepland onderhoud of om noodverwarming, wij kunnen u van dienst zijn. Wij hebben duizenden heaters op voorraad en kunnen deze direct bij u komen leveren en installeren. Bel ons nu op 0800 5 200 200 om de mogelijkheden te bespreken, of voor het aanvragen van een advies op locatie door één van onze buitendienst adviseurs.

Case Studies

Mobiele verwarming op basisschool in Zuid-Holland zorgt voor prettige leeromgeving

Mobiele verwarming op basisschool in Zuid-Holland zorgt voor prettige leeromgeving

Het koud hebben tijdens de les op school wordt vaak als onprettig ervaren en zorgt ervoor dat je productiviteit en concentratielevel dalen. In plaats van de lessen te staken door de kou, besloot een basisschool in Zuid-Holland Andrews Sykes Klimaatverhuur in te schakelen toen hun huidige verwarmingssysteem het begaf. Wij lieten ze niet in de ...

Andrews houdt school open

Andrews houdt school open

Extreme weersomstandigheden, die helaas steeds vaker voorkomen, kunnen voor grote storingen zorgen op school. Tijdens een erg natte en koude winter moesten honderden leerlingen naar huis worden gestuurd in het noorden van het land omwille van overstromingen, wat voor aanzienlijke vertraging in het leerplan zorgde. CS111-min ...

Casestudy Downloaden

Ons Productaanbod

Elektroheaters

Ontworpen voor o.a kantoren, scholen, winkels, ziekenhuizen en verzorgingstehuizen. Onze elektrische heaters leveren goedkope, schone en rookvrije warme lucht

Gas Heaters Indirect

Indirect gestookte gaskachels zorgen op een veilige en zuinige manier voor schone, droge warmte en zijn een ideale oplossing op plekken met beperkte ventilatie

Andrews Sykes Klimaatverhuur
Gratis Telefoonnummer 0800 5200200