Sportaccommodaties

Wij zijn dé heater verhuur specialist van Nederland en leveren betrouwbare mobiele heaters aan vele grote en kleine sportverenigingen in heel Nederland. Onze tijdelijke heaters kunnen snel uw voetbal- of hockeyveld ontdooien wanneer dit benodigd is. Ons grote verwarming assortiment zorgt voor een goede oplossing voor alle temperaturen. Tevens bieden wij een 24/7/365 back-up service voor wanneer u ons nodig heeft in noodgevallen.

Sportaccomodaties Expertise

Sportaccomodaties Expertise

Andrews Sykes begrijpt de gevolgen van een kapot verwarming systeeem op sportaccommodaties – met name wanneer dit een groot aantal bezoekers aangaat. Of u nu een bevroren trainingsveld of het veld in een stadion wilt ontdooien, wij kunnen u helpen. Dankzij meer dan vijftig jaar ervaring in het assisteren van tal van sportaccommodaties, kunnen wij u altijd van de best mogelijke oplossing voorzien.

Dankzij ons zeer grote assortiment en onze grote voorraad, kunnen wij de voor u perfecte oplossing direct bij u leveren en installeren. De strategische ligging van onze depots zorgt er voor dat wij binnen vier uur overal in Nederland onze mobiele heaters bij u kunnen leveren.

Of u nu een verwarming huur oplossing zoekt voor een korte of een lange termijn, bij ons bent u aan het juiste adres. Dus wanneer u een tijdelijke heater wilt huren, kunt u contact met ons opnemen. Bel 0800 5200200 om doorverbonden te worden met één van onze adviseurs.

Veelgebruikte toepassingen zijn:

  • Ontdooien van sportvelden
  • Tijdelijke verwarming voor stadions en business lounges
  • Verwarming voor sporthallen
  • Tijdelijke boilers voor warm water in douches en kleedkamers
Sport Faciliteiten

Sport Faciliteiten

De afgelopen jaren hebben wij een grote ervaring en kennis opgedaan omtrent de verwarming van sport faciliteiten. Wij erkennen de verschillen in behoefte aan verwarming; een kleedkamer behoeft bijvoorbeeld een andere aanpak dan een basketbalveld. Zo dienen overdekte speelvelden niet alleen verwarmd, maar ook goed geventileerd te worden, om zo benauwde omstandigheden te voorkomen.

Wij kunnen uw veld of hal warm houden, zonder dat de mensen die in of op deze ruimte aanwezig zijn hiervan hinder zullen ondervinden. Een temperatuur tussen de 12°C en 16°C kan eenvoudig worden bereikt met de inzet van onze heaters. Onze units zijn zeer betrouwbaar en bovendien eenvoudig in gebruik, waardoor u eenvoudig gewenste aanpassingen kunt maken. Onze efficiënte mobiele heaters bieden een perfecte oplossing bij uitval van vaste verwarming installaties of bij koud weer.

Naast mobiele heaters kunnen sportverenigingen ook tijdelijke boilers bij ons huren, voor het geval dat de vaste installatie onverhoopt uitvalt of aan onderhoud onderheving is. Onze boilers leveren zowel verwarming als warm water, bijvoorbeeld ten behoeve van douches.

Onze service bestaat niet alleen uit het leveren van verwarming apparatuur, maar behelst ook het beheren van de brandstof voorraad en het verlenen van een 24/7 back-up service. Ook bieden wij gratis advies op locatie van één van onze adviseurs, waardoor u zeker weet dat u de juiste apparatuur zult huren.

Veld Ontdooiing

Veld Ontdooiing

Met name gedurende de wintermaanden kunnen voetbalvelden en sportvelden met een vergelijkbare ondergrond hinder ondervinden van de vorst. Dit kan tot onnodig hoge kosten leiden, bijvoorbeeld door afgelasting van de wedstrijd en de verloren omzet die daarbij komt kijken. Daarnaast kunnen vorst en ijs op de lange termijn nadelige effecten hebben voor de kwaliteit van het gras. Wij beschikken echter over de expertise en ervaring om dit te voorkomen. Het verwarmen van de temperatuur op een open plek lijkt erg lastig, maar wij beschikken over het materieel en de knowhow om er voor te zorgen dat alle wedstrijden van u of uw klant doorgang kunnen vinden.

Tijdens perioden van koud weer kan een eenvoudige opstelling met heaters u al beschermen tegen vorst. Onze adviseurs helpen u met het kiezen van de best mogelijke systemen voor uw toepassing. Tijdelijke heaters kunnen op of langs het veld worden gepositioneerd, waarna de uitgeblazen warme lucht het ijs op het veld snel doet smelten.

Dus wanneer u ondersteuning zoekt gedurende koude perioden, kunnen wij u van dienst zijn. Omdat wij duizenden units op voorraad hebben in het gehele land, kunnen wij een snelle levering dag en nacht garanderen. Indien u met ons de heater verhuur oplossingen voor uw stadion of veld wilt bespreken, of meer informatie wilt over de mogelijkheden, kunt u ons telefonisch bereiken op 0800 5200200.

Case Studies

Evenementverwarming

Evenementverwarming

Andrews Verwarming is expert in het warm houden van uw gasten op een feest of evenement. Of het nu gaat om een klein tuinfeest of een grote bijeenkomst, wij zetten ons altijd in om voor u de perfecte verwarmingsoplossingen te leveren. Onlangs werden we gecontacteerd door een organisator met de vraag om verwarming te leveren ...

Casestudy Downloaden

Ons Productaanbod

Elektroheaters

Ontworpen voor o.a kantoren, scholen, winkels, ziekenhuizen en verzorgingstehuizen. Onze elektrische heaters leveren goedkope, schone en rookvrije warme lucht

Gas Heaters Indirect

Indirect gestookte gaskachels zorgen op een veilige en zuinige manier voor schone, droge warmte en zijn een ideale oplossing op plekken met beperkte ventilatie

Andrews Sykes Klimaatverhuur
Gratis Telefoonnummer 0800 5200200