Ik zoek Voor mijn
U Bent Hier: Home > Verwarming Verkoop

Elektroheaters

€264.00 excl.BTW
€760.00 excl.BTW
€875.00 excl.BTW
€262.00 excl.BTW
€314.00 excl.BTW
€807.00 excl.BTW
€983.00 excl.BTW

Gas Heaters Direct

€642.00 excl.BTW
€1127.00 excl.BTW
  • Prijzen en verzending
  • Retours/Annulatie
  • Beschadiging/Garantie
  • Algemene voorwaarden

Geadverteerde prijzen zijn exclusief BTW. Een leveringstoeslag zal bij checkout worden toegevoegd aan uw rekening, afhankelijk van het aantal bestelde units. Voor leveringen buiten Nederland, gelieve ons te mailen op [email protected]. We doen ons best om uw toestellen binnen 2-3 werkdagen na ontvangst van uw betaling te verzenden. In uitzonderlijke omstandigheden kan de leveringstijd verlengd worden, in welk geval we u zullen opbellen om u op de hoogte te houden.

Een herstockingstoeslag van 20% kan worden weerhouden van terugbetalingen voor toestellen die in originele staat worden teruggestuurd binnen 14 dagen na aankoopdatum. Leverings- en ophalingskosten kunnen niet terugbetaald worden. Enig defect of gebrek moet binnen 24 uur na levering gemeld worden.

Als u een privépersoon bent (d.w.z. u koopt dit toestel voor doeleinden buiten uw zaak of handel), gelieve hier te klikken.

[U kunt uw bestelling annuleren door ons uw wens kenbaar te maken voor levering, binnen de 14 dagen na uw bestelling. Deze kennisgeving moet aan het bedrijf worden doorgegeven via email ([email protected]) en een bevestiging van annulatie met een referentienummer zal per retour worden gestuurd. Geannuleerde bestellingen kunnen onderworpen worden aan een annulerings- of herstockingstoeslag.

Eens u uw goederen heeft ontvangen en om eender welke reden toch uw bestelling wilt annuleren, moet u het bedrijf op de hoogte brengen via email ([email protected]) binnen de 14 dagen na ontvangst. U moet de goederen retourneren op eigen kosten, wij kunnen dit regelen met onze eigen ophaaldienst. Kosten voor deze dienst zijn minimum € 61 + BTW (€ 73.81). Eens wij de geretourneerde toestellen ontvangen en geïnspecteerd hebben, kunnen wij u een herstockingstoeslag aanrekenen (minimum 20%) als compensatie voor enige schade of ontbrekende onderdelen.]

Als u een zakelijke klant bent, gelieve hier te klikken.

In het onwaarschijnlijke geval dat een geleverd toestel beschadigd of defect is, behouden wij het recht op reparatie of vervanging in overeenkomst met onze algemene voorwaarden. Alle beschadigde of defecte producten moeten aan het bedrijf gemeld worden binnen de 24 uur na ontvangst via email naar [email protected]

.

Alle meldingen van aanspraak op garantie moeten per email aan het bedrijf kenbaar gemaakt worden op [email protected]. Wij behouden het recht op reparatie of vervanging in overeenkomst met onze algemene voorwaarden.

Alle toestellen worden te koop aangeboden overeenkomstig de algemene voorwaarden voor verkoop en verhuur van Andrews Sykes. Alle toestellen zijn onderhevig aan een voorwaardelijk garantieperiode van 6 maanden.