Andrews Sykes in Amsterdam, Nederland

Onze locatie

U vindt ons depot ten noordwesten van Amsterdam in Westpoort. Dankzij onze strategische locatie vlak bij het centrum van Amsterdam, maar ook de ringweg errond, kunnen wij zeer snel uw oproep beantwoorden in Amsterdam en het westen van het land. Als u liever zelf uw toestellen komt ophalen, kunt u ons eenvoudig bereiken.

Vanuit dit depot kunnen we ons volledige gamma aan airconditioning, chillers, ventilatie, verwarming, boilers, bouwdrogers en bevochtigers leveren over het gehele westen en centrum van het land. Of u nu wilt huren in Amsterdam, Haarlem, Alkmaar, Den Helder, Amersfoort, Zwolle, Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Nijmegen of Enschede, wij leveren overal. We bedienen Noord-Holland, Utrecht, Flevoland, Gelderland en Overijssel binnen vier uur na uw telefoontje.

Ons depot in Amsterdam werkt nauw samen met onze andere Nederlandse afdelingen om het hele land vlot van verwarming en koeling voor verhuur te kunnen voorzien. Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week te bereiken, het hele jaar lang. Bel ons op +31 10 521 4455 voor professioneel advies op maat.

Routebeschrijving

Vanuit Amsterdam Centrum: rijd naar de Ruijterkade/S100 en volg in noordelijke en vervolgens westelijke richting over de Tasmanstraat/S102, Spaarndammerdijk en Nieuwe Hemweg/S101. Sla linksaf op de Kabelweg en meteen weer rechtsaf op de Westhavenweg. U vindt ons even verder op de linkerzijde.

Met het openbaar vervoer: neem de trein naar Amsterdam Sloterdijk. Stap over op bus 36 richting Buikslotermeerplein en stap af aan halte Dynamostraat. Sla linksaf de Westhavenweg op, het is nog een kwartiertje wandelen vanaf hier.

Amsterdam

Westhavenweg 61E
Amsterdam, Noord-Holland
1042AL 
Nederland
+31 20506 1650 [email protected]

Lokale projecten

Saluut aan Mart Smeets – Om de indrukwekkende carrière van sportjournalist Mart Smeets te eren, plande DWDD een speciale opname in een sporthal. Deze werd zonder geluidsoverlast koel gehouden door Andrews Chilers.

Wouter Bos heropent VU Medisch Centrum – Nadat het VU Medisch Centrum in Amsterdam door overstroming getroffen was, zorgde Andrews voor noodverwarming en boilers zodat de geëvacueerde patiënten zo snel mogelijk weer verzorgd konden worden.

Telecommunicatiebedrijf online gehouden – Een groot telecommunicatiebedrijf kreeg te maken met een boilerstoring midden in de drukke kerstperiode, wanneer veel verhuurbedrijven gesloten zijn. Dankzij Andrews’ 24/7/365 service kon het bedrijf open blijven.

Ontvochtiging kelder restaurant – Na waterschade aan de kelder van een restaurant in Haarlem hielp Andrews de droging bespoedigen, zodat voedsel veilig kon worden opgeslagen en het restaurant snel weer open kon.

HISWA in Amsterdam RAI – De HISWA is Nederlands grootste watersportbeurs. Andrews leverde hier al verschillende jaren grote ventilatoren voor de simulatie van zeil- en surfomstandigheden in het zwembad.

Heet water voor ijsbaan – Jaarlijks wordt in het Olympisch Stadion in Amsterdam een ijsbaan aangelegd in de winter. Andrews Boilers levert voor deze ijsbaan warm water dat nodig is voor het onderhoud van het ijs.

Museumrenovatie – Tijdens de renovatiewerken aan een wereldberoemd museum aan het prachtige Museumplein in Amsterdam leverde Andrews verwarming en ontvochtiging om de werken te bespoedigen.

Airco voor woonzorgcentrum – De bewoners van een woonzorgcentrum in Utrecht werden door onze apparatuur koel gehouden tijdens een hittegolf.

Ons Productaanbod

Andrews Sykes Klimaatverhuur
Gratis Telefoonnummer 0800 5200200