Andrews Sykes in Bleiswijk, Nederland

Onze locatie

Onze vestiging en tevens hoofdkantoor in Bleiswijk is centraal gesitueerd tussen Rotterdam, Den Haag en Utrecht met een goede ontsluiting naar het zuidwesten van het land. In de nabijheid van Rotterdam The Hague Airport en verschillende belangrijke autosnelwegen garandeert deze vestiging korte aanrijtijden, waardoor u kunt rekenen op een snelle levering van de door u bestelde apparatuur. Als u liever zelf uw bestelling komt ophalen hoeft u niet het drukke Rotterdam in te rijden en kunt u tevens op onze ruime parking in- en uitladen. Wij zijn 24/7 en 365 dagen per jaar bereikbaar en zorgen er steeds voor dat u op ieder moment de ideale oplossing ter beschikking heeft, of u nu airco, heaters, boilers, ventilatie, bouwdrogers of bevochtigers wilt huren.

Of u nu wilt huren in Rotterdam, Den Haag, Leiden, Delft, Dordrecht, Bergen op Zoom, Roosendaal, Gouda, Alphen aan den Rijn, Middelburg of Utrecht, wij staan garant voor snelle leveringen en installaties, zelfs binnen vier uur indien u dit wenst.

Vanuit ons hoofdkantoor in Bleiswijk worden de overige 5 vestigingen in de Benelux dagelijks ondersteund op financieel, commercieel en technisch gebied. Wij zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week te bereiken, het hele jaar door. Bel ons op +31 10 521 4455 voor professioneel advies op maat.

Routebeschrijving

Vanuit Rotterdam: Vanaf de A20 bij Rotterdam Noord neem je de S112 ( N471 ). Sla aan het einde bij de rotonde rechtsaf de N209 op en rijd 11km tot het kruispunt met de Heulslootweg, de 2e afslag naar Bleiswijk. Sla rechtsaf en volg de weg naar bedrijventerrein De Hoefslag en neem na de bocht de 2e straat rechts, dit is de Marconistraat.

Vanuit Den Haag/Utrecht: Neem de A12 tot afslag 8 Bleiswijk. Neem de afrit en volg de N209 tot het kruispunt met de Heulslootweg. Sla linksaf en volg de weg naar bedrijventerrein De Hoefslag en neem na de bocht de 2e straat rechts, dit is de Marconistraat.

Bleiswijk Bleiswijk Bleiswijk

Bleiswijk

Marconistraat 32
Bleiswijk, Zuid-Holland
2665 JE
Nederland
+31 10 521 4455 [email protected]

Lokale projecten

Renovatie Maastunnel - Andrews Sykes zorgde voor het juiste klimaat tijdens de renovatiewerken aan de Maastunnel.

Hotelkoeling in Rotterdam - Onze specialisten zorgden dat hotelgasten van een viersterrenhotel in Rotterdam geen hinder ondervonden toen de eigen koeling uitviel.

Ontvochtiging in bloemenkas - Andrews Ontvochtiging hielp een tuinbouwbedrijf het juiste klimaat te creëren voor de opslag van hun kwetsbaarste planten.

Koeling afvalverwerking - Een afvalverwerkingsbedrijf in de Botlek werd tijdens de zomermaanden van koeling voorzien door Andrews Sykes.

Aanleg ecoduct - Bij de verbinding van de snelwegen van Schiedam en Delft werd een ecoduct aangelegd om de omliggende natuurgebieden te vrijwaren. Andrews Sykes zorgde voor ventilatie tijdens de graafwerken.

Droging na waterlek - Andrews Sykes hielp met de droging van een studentenhuis in Delft nadat een lek in de waterleiding schade had aangericht.

Klimaatbeheersing ziekenhuis - Een groot ziekenhuis in Den Haag werd op de juiste temperatuur gehouden door onze chillers en fan coils.

Overheidsgebouwen Den Haag - Een defecte airco zorgde voor zeer onaangename temperaturen in een ministerie in Den Haag. Wij leverden een tijdelijke oplossing terwijl het systeem werd hersteld.

Overheidsgebouwen Den Haag - Een ministerie in Den Haag kreeg te kampen met een defecte airco. Gelukkig konden wij een tijdelijke oplossing bieden terwijl het systeem hersteld werd.

Vloerwerken in Leiden - Andrews Sykes leverde verwarming en droging bij de aanleg van hoogwaardige houten vloeren in een nieuwbouwproject te Leiden.

Ons Productaanbod

Andrews Sykes Klimaatverhuur
Gratis Telefoonnummer 0800 5200200