Andrews Sykes in Oirschot, Nederland

Onze locatie

Ons depot in het zuiden van Nederland ligt ten noordwesten van Eindhoven nabij Oirschot. Dankzij onze centrale locatie kunnen wij snel het hele zuiden van het land bedienen alsook het noorden van Nederland. De nabijheid van de A58 zorgt ervoor dat we meteen op weg kunnen na uw telefoontje.

Vanuit dit depot kunnen we ons volledige gamma aan airconditioning, chillers, ventilatie, verwarming, boilers, bouwdrogers en bevochtigers leveren over het gehele zuiden van het land. Of u nu wilt huren in Eindhoven, Roermond, Venlo, Maastricht, Helmond, Tilburg, Breda, ’s-Hertogenbosch, Oss, Nijmegen of Arnhem, wij leveren overal. We leveren uw toestellen in Limburg en Noord-Brabant binnen vier uur na uw telefoontje.

Ons depot in Oirschot werkt nauw samen met onze andere Nederlandse afdelingen om de hele Benelux te kunnen voorzien van verwarming en koeling voor verhuur. Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week te bereiken, het hele jaar lang. Bel ons op +31 4995 77707 voor professioneel advies op maat.

Routebeschrijving

Vanuit Eindhoven: rijd via de Tilburgseweg de A2 op en sla aan knooppunt Batadorp de A58 op. Neem afrit 8 Oirschot, u bent nu op de Kemperweg. Sla rechtsaf op de Beerschotseweg en meteen weer rechts op De Scheper. U vindt ons op deze weg door opnieuw links en dan rechts af te slaan.

Oirschot

De Scheper 313
Oirschot, Noord-Brabant
5688 HP
Nederland
+31 4995 77707 [email protected]

Lokale projecten

Studentenwoningen in Eindhoven – Een oude elektronicafabriek in Eindhoven werd omgevormd tot een studentencomplex, maar de bouw liep vertraging op door de vochtige omstandigheden. Andrews Verwarming zorgde ervoor dat het project toch tijdig klaar was.

Koeling voor farmaceutische producten – Andrews Chillers hield de productielijn van een farmaceutisch bedrijf in Eindhoven koel tijdens een hittegolf. Precisiekoeling nabij Den Bosch - Bij een industrieel concern in de buurt van Den Bosch leverde Andrews klimaatbeheersing, zodat de ideale temperatuur kon worden behouden voor de bacteriële groei die het bedrijf vereiste.

Airco voor school in Tilburg – Tijdens de eindexamens is het noodzakelijk het hoofd koel te houden – ook letterlijk. Andrews hielp een school in Tilburg met het koelen van hun examenzalen.

Serverruimtes koel gehouden – In serverruimtes is het van belang dat de ruimte niet oververhit, om werkstilstand te voorkomen. Andrews hielp een groot kantoor in Tilburg met het koelen van hun serverruimte toen de eigen koeling uitviel.

Industrieterrein verwarmd – In Maastricht heeft één van onze ketelhuizen twaalf weken lang een industrieterrein warm gehouden.

Airco voor shoppers – Maastricht staat bekend om zijn shoppingcenters, maar als het er te warm wordt, blijven klanten niet rondlopen. Andrews heeft meermaals tijdelijke airco geleverd aan winkels en shoppingcenters in de stad.

Koeling bij sportevenement – Op de wereldberoemde Vierdaagse van Nijmegen leverde Andrews koeling voor de persruimtes van Omroep Gelderland.

Ons Productaanbod

Andrews Sykes Klimaatverhuur
Gratis Telefoonnummer 0800 5200200