Wanneer luchtbeweging nodig is in grote gebieden zoals magazijnen en opslag ruimtes kunnen Andrews Ventilatie grote industriële ventilatoren en geleide ventilatie-eenheden bieden om de lucht beweging te houden. Muffe lucht binnen magazijnen kan u opgeslagen producten beïnvloeden. Door de eenvoudig en effectieve invoering van schone lucht kan het probleem volledig opgelost worden.

Case Studies

Case Studies

Tijdelijke Ventilatie Oplossingen voor grote Nederlandse locaties

Eén van de grootste Nederlandse internet magazijn en distributie centra hadden een vereiste voor tijdelijke ventilatie en koeling. Na het bespreken van de aanvraag met de lokale Andrews verkoopingenieur werd een oplossing snel geleverd en geïnstalleerd - met 16 Andrews ASF950 industriële fans over het hele magazijn.

De klant was erg blij met de tijdelijke oplossing om luchtbeweging rond hun website te geven. Andrews ventilatie kan alle maten van fans en ventilatie-apparatuur bieden, van kleine kantooromgevingen tot de grootste van de magazijnen.

Ons Productaanbod

Stofafzuiging

Onze stofafzuigers helpen u werken in een gezonde, schone omgeving terwijl u voldoet aan alle wetgeving rond afvoer van lucht en verwijdering van schadelijke stoffen

Andrews Sykes Klimaatverhuur
Gratis Telefoonnummer 0800 5200200