U Bent Hier: Home > Boilers > Boiler Verhuur per Toepassing > Bouw
 • Onze Ervaring
 • Vloerverwarming
 • Beton Droging
 • Case Studies

Wij beschikken over meer dan veertig jaar ervaring in het verhuren van tijdelijke boilers aan bouwprojecten in heel Nederland. Dankzij onze unieke service worden uw problemen dag en nacht door ons verholpen – zelfs op de zeer korte termijn. Dankzij een uitgebreid boiler assortiment, alsmede toebehoren zoals leidingsets en warmtewisselaars, hebben wij altijd een juiste oplossing voor u beschikbaar. Zo kunnen uw noodverwarming behoeften altijd snel worden opgelost.

Onze machines zijn special ontworpen voor vloerverwarming, het sneller laten drogen van beton en het verwarmen van de bouwplaatsen. De units worden uitvoerig getest en gereinigd, alvorens zij naar uw bouwplaats worden vervoerd. Dankzij continue investeringen in boiler technologie en in onze medewerkers, kunnen wij u altijd de best mogelijke machines en de best mogelijke service leveren.

Dankzij onze strategisch gelegen vestigingen in het gehele land, kunnen wij u overal in Nederland snel en vakkundig helpen met het oplossen van uw problemen. Onze adviseurs en monteurs staan 24 uur per dag voor u klaar, wat er voor zorgt dat wij dé ketelhuis verhuur specialist van Nederland zijn. Of u nu tijdelijk een mobiel ketelhuis wilt huren ter vervanging van het uitvallen van uw bestaande systeem, of dat u deze juist nodig heeft wegens gepland onderhoud, wij staan altijd voor u klaar.

Vloerverwarming wordt steeds populairder in nieuwe woningen en andersoortige gebouwen. Het voordeel hiervan is dat de radiatoren in deze vorm van verwarming uit het zicht zijn geplaatstis, terwijl de warmte evenredig over de ruimte wordt verdeeld. Een ander voordeel van vloerverwarming is dat warme lucht stijgt, waardoor de gehele kamer verwarmd wordt en niet slechts het bovenste gedeelte hiervan.

We streven er naar te allen tijde uw bouwproject doorgang te kunnen laten gaan en daarom leveren wij tijdelijke ketelhuizen die kunnen worden aangesloten op bestaand vloerverwarming leidingwerk, waardoor het beton snel op de gewenste temperatuur kan worden gedroogd. Dit heeft als positief bijeffect dat ook de rest van de ruimte wordt verwarmd, waardoor ook andere delen hiervan sneller zullen drogen. Onze buitendienst adviseurs staan dag en nacht voor u klaar om overal in Nederland uw bouwplaats te bezoeken. Op die manier kan direct na het eerste contact de juiste warm water apparatuur worden uitgekozen, die op de door u gewenste datum en tijd bij u kan worden geleverd en geïnstalleerd.

Alvorens wij overgaan tot het installeren van een ketelhuis, stellen wij het door ons voorgestelde plan voor u op in een offerte, waarin ook eventuele veranderingen in de toekomst worden meegenomen. Elke oplossing die wij leveren is krachtig genoeg om kleine veranderingen op te vangen en flexibel genoeg om eenvoudig aangepast te worden wanneer hier vraag naar is.

In de bouw is het op de juiste manier drogen van beton van groot belang, waarbij de juiste condities en temperaturen nodig zijn om een maximaal effect te genereren. Een betrouwbare voorziening van warm water, en dus een ketelhuis, is nodig om het cement, water, zand en de andere componenten van beton te laten mixen. Zonder dit warme water kan dit niet op de juiste manier – wat het belang van goed werkende apparatuur tijdens bouwprocessen onderstreept.

De afgelopen jaren heeft Andrews Sykes vele malen meegeholpen aan bouw projecten, wat er voor zorgt dat wij nu beschikken over een ruimschootse ervaring in het oplossen van tal van problemen in deze sector. Dankzij deze ervaring weten wij vele problemen op te lossen, zoals het juist laten mixen van beton. Daarom kan onze apparatuur altijd binnen vier uur na uw telefoontje bij u worden geleverd en geïnstalleerd, zodat de bouw van uw project doorgang kan vinden, ongeacht de omstandigheden.

Voor meer informatie over onze producten en service, of voor het bespreken van de mogelijkheden voor uw aanstaande project, kunt u bellen met één van onze adviseurs op 0800 5 200 200. Wij leveren de best mogelijke oplossing wanneer u tijdelijke boilers wilt huren en bieden u assistentie gedurende de gehele verhuur periode. Wij hebben altijd mobiele units op voorraad en kunnen deze apparatuur dag en nacht bij u leveren en installeren.

Vloerverwarming tijdens vloerdroging
Een groot bouwbedrijf kreeg op hun bouwwerf, een residentieel nieuwbouwproject, te maken met een probleem met de betonnen vloer, waardoor ze het risico liepen het project niet op tijd af te kunnen ronden. CS204-min
 • Landelijke Dekking

  Landelijke Dekking

  Vanuit meerdere vestigingen in Nederland en België levert Andrews Sykes razendsnel waar u maar wilt.

 • National Accounts

  National Accounts

  Informeer naar de voordelen van een Preferred Supplier overeenkomst.

 • Levering

  Levering

  Snelle levering in Nederland en Belgie door eigen montagedienst.

 • 24 uurs levering

  24 uurs levering

  Andrews Sykes garandeert u een breed aanbod van uitstekende apparatuur, geleverd door en geinstalleerd door onze eigen montagedienst, indien nodig 24 uur per dag, 7 dagen per week.

 • Advies

  Advies

  Deskundig gratis advies over benodigde capaciteit en apparatuur, zowel telefonisch als ter plaatse.

 • Scherpe Prijzen

  Scherpe Prijzen

  Onze prijzen zijn concurrerend. Bij langere perioden gelden zeer aantrekkelijke kortingen.

Our Locations
Boilers Brochure
Verkoop Programma
Klanttevredenheid