Warmtewisselaar Huren

Warmtewisselaar Huren - Andrews Sykes is de specialist in verhuur van warmtewisselaars in Nederland. Onze units variëren van 50 kW tot en met 750 kW en kunnen een groot aantal vloeistoffen verwarmen. Wij beschikken over de beste warmtewisselaars voor zowel gepland onderhoud aan uw bestaande boilersystemen als voor noodverwarming. Onze vier vestigingen in Nederland zijn strategisch gelegen, om op die manier onze levertijd voor de klant zo kort mogelijk te maken. We leveren altijd tegen concurrerende prijzen en dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij u altijd de perfecte apparatuur leveren.

  • Plaat- of Shell & Tube-warmtewisselaars
  • Geschikt voor procesverwarming
  • Geschikt voor voedselindustrie
  • Groot assortiment
  • Landelijke dekking
  • Concurrerende prijzen

Warmtewisselaars kunnen gebruikt worden voor zowel het opwarmen als koelen van een groot aantal vloeistoffen. Zo kan bijvoorbeeld olie worden opgewarmd om de beste consistentie te verkrijgen voor transport, of melk gepasteuriseerd worden. Onze warmtewisselaars worden frequent ingezet in de voedingsindustrie, de petrochemie en de productindustrie. Andrews biedt een uitgebreid assortiment warmtewisselaars te huur aan van 50kW tot 750 kW. Al onze units zijn te huur voor de korte of lange termijn en kunnen meteen geleverd worden voor noodgevallen. We streven ernaar steeds de ideale oplossing te vinden voor uw specifieke situatie.

Een plaat-warmtewisselaar gebruikt metalen platen om warmte over te brengen van één vloeistof naar een andere. Het grote voordeel van dit model tegenover klassieke warmtewisselaars is dat de vloeistof door de betere spreiding wordt blootgesteld aan een grotere warmte-oppervlakte. Dit vergemakkelijkt de overdraging van warmte en zorgt ervoor dat de temperatuurstijging veel sneller plaatsvindt. We raden het gebruik van plaat-warmtewisselaars aan wanneer de vloeistofdruk hoog is, de temperatuur erg hoog of erg laag is, of wanneer vloeistoffen strikt gescheiden moeten blijven om overdracht te voorkomen.

Onze specialistische kennis en ervaring op het gebied van koeling en verwarming zorgt ervoor dat wij uw behoeften begrijpen en snel en adequaat oplossingen kunnen bieden. Andrews Sykes garandeert u dat wanneer u besluit een warmtewisselaar bij ons te huren, deze altijd volledig getest en grondig gereinigd worden alvorens zij bij u worden geleverd.

Andrews Sykes Klimaatverhuur
Gratis Telefoonnummer 0800 5200200