Facility Management

Andrews Sykes is gespecialiseerd in het tijdelijk vervangen van vaste boiler installaties in de facility management sector. Onze apparatuur zorgt er voor dat u dag en nacht kunt rekenen op betrouwbare verwarming en warm water voorziening in tal van sectoren, waaronder kantoren, fabrieken, ziekenhuizen en winkels. Wij begrijpen dat uw reputatie bij elke klant op het spel staat en daarom zorgen wij er voor dat de door u beheerde gebouwen altijd worden voorzien van de meest milieuvriendelijke units.

Onze Service

Onze Service

Als dé boiler verhuur specialist aan tal van industrieën, beschikken wij over de kennis en apparatuur om de problemen van elk type en elke schaal op te kunnen lossen. Dankzij meerdere vestigingen in de gehele Benelux bieden wij een landelijke dekking, zodat wij onze klanten snel van een oplossing kunnen voorzien in noodgevallen. Onze adviseurs en monteurs staan 24 uur per dag tot uw beschikking, zodat u dag en nacht op ons kunt vertrouwen.

Anders dan onze meeste concurrenten, beloven wij binnen vier uur na uw aanvraag onze mobiele units bij u te komen leveren en installeren. Wij bieden tevens gratis advies op locatie, waarin onze adviseurs met u doornemen wat de mogelijkheden zijn en waarin zij u zullen assisteren met het uitzoeken van de beste oplossing. Voordat wij onze apparatuur bij u komen installeren, analyseren wij eerst de mogelijke veranderingen op korte en middellange termijn, zodat u zeker weet dat u voorlopig over een juist ketelhuis beschikt en eventueel eenvoudig voorzien kan worden van extra capaciteit.

Wanneer de warm water voorziening van een gebouw uitvalt, zorgen wij er voor dat dit gebouw snel weer gebruik kan maken van haar normale faciliteiten. Wij erkennen het belang van de continuïteit van uw business en de gevolgen van onderbreking hiervan en daarom beloven wij snel actie wanneer de vaste boiler installatie onverhoopt uitvalt. Door de meest krachtige en veilige mobiele boilers op de verhuur markt te bieden, hoeven onze klanten zich geen zorgen meer te maken over het uitvallen van apparatuur.

Centrale Verwarming

Centrale Verwarming

Voor facility managers is het van groot belang dat de gebouwen waar u verantwoordelijk voor bent gedurende het gehele jaar worden voorzien van voldoende verwarming. Wij snappen het belang van het in een comfortabele omgeving kunnen ontvangen van uw medewerkers en klanten. Wanneer u dit niet lukt, is dit schadelijk voor de reputatie van u en uw organisatie. Goed werkende verwarming systemen zijn een belangrijk, doch vaak onderschat onderdeel van het beheren van panden. Dus wanneer een vaste boiler installatie onverhoopt uitvalt, zullen wij u snel helpen om uw bedrijf te helpen met het installeren van een nieuwe.

Ons voornaamste doel is om er voor te zorgen dat uw klanten te allen tijden kunnen blijven doorwerken, wat in sommige gevallen kan afhangen van de aanwezigheid van verwarming en warm water. Te koude omgevingen kunnen leiden tot ontevreden werknemers, studenten of andere inzittenden of gebruikers. Het is ook vaak verplicht gesteld in de Arbowet dat panden een minimum temperatuur bevatten. Hier niet aan kunnen voldoen betekent dat dit bedrijf voorlopig stil staat – wat desastreuze gevolgen met zich meebrengt.

Omdat wij hebben samengewerkt met vele bedrijven in uw sector, zijn wij ervaren in het oplossen van uw boiler problemen. Onze adviseurs houden rekening met de unieke eigenschappen van uw situatie, zodat zij de best mogelijke oplossing voor uw toepassing kunnen verzorgen.

Warm Water

Warm Water

Evenals bij centrale verwarming systemen, worden facility managers ook verantwoordelijk gehouden voor de warm water systemen – dus wanneer de boiler uitvalt, kunt u op ons rekenen om nog dezelfde dag vervanging hiervoor te kunnen huren. Of uw klanten nu actief zijn in de gezondheidszorg, in het onderwijs of in de retail industrie, wij zijn zowel gespecialiseerd in de lange als de korte verhuur termijn, zonder dat mensen hinder zullen ondervinden van de aanwezigheid van onze machines. Onze ervaren adviseurs zijn gewend om te werken onder strikte deadlines en kunnen binnen enkele uren compleet verzorgde pakketten bij u laten installeren, zodat uw bedrijf geen enkele hinder meer ondervindt van de uitval van uw apparatuur.

Gedurende de wintermaanden kunnen vaste boiler installaties een vermindering van de efficiënte ondervinden, wanneer deze boilers niet regelmatig worden getest en gecontroleerd. Indien dit gebeurt, kunnen wij vervangende apparatuur voor u verzorgen. Onze energiezuinige mobiele ketelhuizen garanderen voor een veilige voorziening van zowel verwarming als warm water ten behoeve van zowel kleine als zeer grote gebouwen.

Voor een snelle oplossing van het uitvallen van uw vaste boiler systeem, of voor het voorkomen van problemen in de toekomst, kunt u ons dag en nacht bereiken op 0800 5 200 200. Onze professionele adviseurs hebben ervaring in tal van situaties in de FM sector en kunnen u snel van dienst zijn.

Ons Productaanbod

Elektrische Ketels

Onze compacte en flexibele elektrische boilers zijn ontworpen voor gebruik binnen een groot aantal verschillende toepassingen, waaronder vloerverwarming

Ketelhuizen

Speciaal ontworpen voor de verhuur zijn onze tijdelijke stookketels gebouwd in afsluitbare, waterdichte stalen containers, om vandalisme en schade te minimaliseren

Andrews Sykes Klimaatverhuur
Gratis Telefoonnummer 0800 5200200