U Bent Hier: Home > Boilers > Boiler Verhuur per Toepassing > Installateurs
 • Onze Ervaring
 • Ketelhuis Vervanging
 • Noodverwarming

Andrews Sykes beschikt over jarenlange ervaring in het verhuren van tijdelijke boilers en kan deze mobiele units zowel voor gepland onderhoud als in noodgevallen bij u leveren en installeren. We bieden u technisch advies alsmede de meest moderne ketelhuizen, zodat u altijd kunt rekenen op voldoende verwarming en warm water. Dankzij onze jarenlange ervaring in het samenwerken met installateurs, kennen wij de wensen van u en uw klanten. Deze proberen wij dan ook elke keer weer te overtreffen.

Dankzij de jarenlange ervaring van onze adviseurs kunnen wij passende oplossingen leveren voor het verhuren en installeren van ketelhuizen in tal van toepassingen. Wij leveren u in geval van gepland onderhoud alsmede in noodgevallen alle benodigde apparatuur, inclusief toebehoren. Dankzij onze strategisch gelegen depots in het gehele land, kunnen wij u garanderen dat wij overal in Nederland binnen vier uur onze boilers bij u kunnen komen leveren en installeren – zodat uw business zelfs door kan gaan wanneer de vaste apparatuur onverhoopt uitvalt.

De afgelopen jaren hebben wij honderden keren samengewerkt met installateurs in het gehele land. Wanneer u tijdelijk een vervanging zoekt van een vaste ketelhuis installatie, is er geen enkel ander verhuur bedrijf dat kan tippen aan onze kennis, apparatuur en respons snelheid.

Uw klanten een betrouwbaar verwarming en warm water system kunnen leveren is van essentieel belang, dus wanneer u dit niet lukt, kunnen de gevolgen hiervan desastreus zijn. Wanneer deze apparatuur niet regelmatig wordt gecontroleerd of getest, is de kans groot dat deze op den duur uit zal vallen. Soms kan de uitval van apparatuur niet worden voorkomen, maar wanneer dit gebeurt is het wel van belang dat deze snel en vakkundig wordt vervangen.

Wij begrijpen de nadelige gevolgen wanneer uw klanten te maken krijgen met een slecht functionerende boiler en daarom streven wij er naar onze apparatuur zo snel mogelijk bij u te kunnen komen installeren. Dankzij ons grote ketelhuis assortiment – welke varieert van 22 kW tot en met meerdere megawatt verhuur pakketten – kunt u op ons vertrouwen om snel onze apparatuur en monteurs uw probleem op te laten lossen. Onze ruimschootse ervaring in de installatie branche zorgt er voor dat wij voor elke schaal een oplossing voor verwarming en warm water aan u kunnen leveren.

Hoewel het uitvallen van apparatuur een tijdelijke unit benodigd maakt, is dit niet de enige mogelijke reden om een vervangende machine te willen huren. Verouderde, vaste boiler installaties kunnen er voor zorgen dat de energie voor deze machine niet meer efficiënt wordt gebruikt. Door deze machine te repareren of aan te passen kunt u besparen op de energiekosten, wat ook nog eens een lagere uitstoot van brandstof betekent.

Wanneer boilers onverwachts uitvallen, kan deze beperking van de verwarming en warm water voorziening grote negatieve gevolgen hebben voor het gebouw van uw klanten en de mensen die hier gebruik van maken. In sommige gevallen kunnen de werkzaamheden zelfs niet voortgezet worden wanneer dit gebeurt – met name wanneer bewoners of medewerkers er nadelige gevolgen van zullen ondervinden. Wanneer u zo snel mogelijk een tijdelijke boiler wilt huren, kunnen wij u van dienst zijn. Op deze manier wordt de continuïteit van elk bedrijf gegarandeerd.

Wij investeren constant in nieuwe technologie, om zodoende de service voor onze klanten te kunnen blijven optimaliseren. Wij garanderen u dat onze verhuur vloot binnen vier uur bij u kan worden geleverd en geïnstalleerd, ongeacht de locatie. Wij hebben de beschikking over elektrische, oliegestookte en gasgestookte ketelhuizen, alsmede toebehoren en brandstoftanks. In noodgevallen kunt u dus altijd op ons vertrouwen om uw problemen op te lossen.

Voor meer informatie over onze producten en service, kunt u ons bellen op 0800 5 200 200. Wij bieden onze klanten tevens een back-up service, waardoor assistentie voor u 24 uur per dag is gegarandeerd. Dankzij jarenlange ervaring in het samenwerken met installateurs kunnen onze adviseurs u in alle gevallen van de best mogelijke oplossingen voorzien, tegen concurrerende prijzen.

 • Landelijke Dekking

  Landelijke Dekking

  Vanuit meerdere vestigingen in Nederland en België levert Andrews Sykes razendsnel waar u maar wilt.

 • National Accounts

  National Accounts

  Informeer naar de voordelen van een Preferred Supplier overeenkomst.

 • Levering

  Levering

  Snelle levering in Nederland en Belgie door eigen montagedienst.

 • 24 uurs levering

  24 uurs levering

  Andrews Sykes garandeert u een breed aanbod van uitstekende apparatuur, geleverd door en geinstalleerd door onze eigen montagedienst, indien nodig 24 uur per dag, 7 dagen per week.

 • Advies

  Advies

  Deskundig gratis advies over benodigde capaciteit en apparatuur, zowel telefonisch als ter plaatse.

 • Scherpe Prijzen

  Scherpe Prijzen

  Onze prijzen zijn concurrerend. Bij langere perioden gelden zeer aantrekkelijke kortingen.

Our Locations
Boilers Brochure
Verkoop Programma
Klanttevredenheid