Petrochemie en Raffinaderijen

Andrews Sykes is al jarenlang de marktleider in het verhuren van mobiele ketelhuizen aan de petrochemische industrie en raffinaderijen. Dankzij deze ruimschootse ervaring in het samenwerken met raffinaderijen en de petrochemische industrie, kunt u op ons vertrouwen om elk probleem in deze sectoren op te lossen. Al onze units zijn direct uit voorraad leverbaar. Daarnaast bieden wij 24/7 back-up service en een groot assortiment toebehoren, waardoor uw bedrijfsprocessen nooit meer worden onderbroken.

Onze Service

Onze Service

Wij zijn dé verhuur specialist van Nederland en verhuren zowel grote als kleine mobiele boilers, alsmede alle benodigde toebehoren. Dankzij onze ongeëvenaarde kennis van uw sector en de 24/7 beschikbaarheid van onze adviseurs en monteurs, kunt u dag en nacht rekenen op de beste verwarming en warm water service in uw industrie. Onze landelijke dekking – welke kan worden gerealiseerd dankzij onze strategisch gelegen vestigingen – zorgt er voor dat wij dag en nacht snel kunnen reageren in noodgevallen, zodat uw bedrijf door kan blijven werken.

Andrews Sykes heeft de beschikking over een zeer grote verhuur vloot van elektrische, oliegestookte en gasgestookte boilers en jarenlange ervaring in het leveren van tijdelijke systemen voor tal van industriële toepassingen. Onze adviseurs zijn gespecialiseerd in het ontwerpen van oplossingen met uw specifieke wensen in hun achterhoofd. Het beheer van de brandstof kan ook volledig door ons worden verzorgd gedurende de gehele huur periode. Op die manier heeft u gedurende de gehele huur periode geen enkele omkijken meer naar de werking van de apparatuur.

Ons voornaamste doel is om onze klanten te voorzien van de best mogelijke tijdelijke boiler oplossingen, welke voldoen aan alle strike voorwaarden binnen uw industrie en bedrijf. Wij nemen als bedrijf onze milieuvriendelijke verantwoordelijkheid en trachten er naar brandstof- en waterverspilling zo veel mogelijk tegen te gaan.

Warm Water

Warm Water

In de petrochemische industrie en op olie raffinaderijen is een constante aanvoer van warm water benodigd voor het uitvoeren van tal van werkzaamheden. Of u nu werkzaam bent in de petrochemische industrie of op een olie raffinaderij, wij bieden u de apparatuur en service om uw bedrijfsprocessen voort te laten gaan of te optimaliseren. Ongeacht uw wensen reageren wij altijd snel om inefficiënte of kapotte boilers te vervangen en zo de productiviteit van uw bedrijf te kunnen blijven waarborgen.

Wij leveren mobiele ketelhuizen aan de petrochemische industrie en olie raffinaderijen in het gehele land, waardoor wij beschikken over een uitstekende kennis van de eisen en wensen in uw sector. Zowel voor de korte als de lange termijn zijn onze adviseurs in staat om een passende oplossing aan te dragen die binnen uw mogelijkheden valt – ook in noodgevallen. Warm water wordt vaak voor gegeven aangenomen, maar wij erkennen de mogelijke problemen die kunnen ontstaan wanneer uw vaste ketelhuis onverhoopt tijdelijk niet meer beschikbaar is.

Onze professionele service, die wordt gebruikt door meerdere partijen in uw sector, maakt ons de beste partij om mee samen te werken. Door binnen vier uur na uw aanvraag onze machines bij u te leveren en installeren, zorgen wij er voor dat de uitval van uw vaste boiler installatie geen negatieve gevolgen heeft voor het dagelijkse functioneren van uw bedrijf.

Verwarming

Verwarming

Naast warm water kunnen wij ook precisie verwarming systemen verzorgen voor raffinaderijen en petrochemische bedrijven. Wij zijn dé specialist voor het ontwerpen van tijdelijke verwarming systemen en erkennen het belang hiervan voor uw dagelijkse werkzaamheden. Van elektriciteitscentrales tot aan raffinaderijen, niemand kan u beter helpen en technisch advies geven over welke mobiele boilers u het beste kunt huren dan Andrews Sykes.

Wij begeleiden u bij elke stap gedurende de huur periode, waardoor uw kosten vanwege de uitval of reparatie van uw apparatuur worden geminimaliseerd. Onze machines worden regelmatig gereinigd en gecontroleerd, zodat wij er zeker van zijn dat u wordt voorzien van perfecte apparatuur. Onze buitendienst adviseurs hebben jarenlange ervaring in het samenwerken met industriële bedrijven en weten dat geen twee omstandigheden hetzelfde zijn.

Bel ons nu op 0800 5 200 200 voor het aanvragen van een vrijblijvend en gratis advies op locatie, om zo met één van onze buitendienst adviseurs te bespreken welke boilers en toebehoren het beste zijn voor uw petrochemische fabriek of olie raffinaderij. Niet voor niets zijn wij de eersten die worden gebeld door bedrijven in uw sector wanneer hun apparatuur uitvalt. Al onze klanten worden voorzien van een 24/7 back-up service, wat er voor zorgt dat gedurende de gehele verhuur periode u nooit meer in hoeft te zitten over mogelijke problemen.

Case Studies

Boiler voor druktest raffinaderij

Boiler voor druktest raffinaderij

Een nieuwe productiesite voor biobrandstof in het zuiden van het land moest een hydrostatische druktest uitvoeren alvorens ze in bedrijf konden gaan. Andrews Boilers hielp dit grote Europese bedrijf bij het uitvoeren van de test door de levering van de juiste apparatuur. Voor de test moest het water in het hele leidingsysteem van de raffinaderij ...

Casestudy Downloaden

Ons Productaanbod

Elektrische Ketels

Onze compacte en flexibele elektrische boilers zijn ontworpen voor gebruik binnen een groot aantal verschillende toepassingen, waaronder vloerverwarming

Ketelhuizen

Speciaal ontworpen voor de verhuur zijn onze tijdelijke stookketels gebouwd in afsluitbare, waterdichte stalen containers, om vandalisme en schade te minimaliseren

Andrews Sykes Klimaatverhuur
Gratis Telefoonnummer 0800 5200200