U Bent Hier: Home > Kachel Huren
 • Kachel Huren
 • Onze Kachels
 • Onze Service
 • FAQ

Kachel huren bij Andrews Sykes – Snelle levering over het hele land door de nummer 1 van Nederland, met een breed assortiment mobiele kachels voor eender welke huurtermijn.

Van compacte nieuwbouwwoning tot groot magazijn, Andrews Sykes Verwarming heeft het perfecte antwoord op uw specifieke noden, 24/7 en 365 dagen per jaar. Vanuit onze strategisch geplaatste depots kunnen wij de nieuwste modellen industriële kachels en verwarming vlot aan u leveren, inclusief alle benodigde accessoires en de juiste stroomaansluiting en brandstof. Onze deskundige monteurs leiden alles voor u in goede banen.

Verschillende factoren zijn van belang bij het kiezen van de juiste kachel: veiligheid, kostprijs, energie-efficiëntie, vereiste luchtkwaliteit,... Onze adviseurs nemen al deze factoren in overweging om u de gepaste oplossing op maat aan te bieden. Zo is een elektrische kachel huren de ideale veilige oplossing wanneer kinderen of ouderen rechtstreeks in contact kunnen komen met de warmtebron, terwijl indirect gestookte kachels het beste zijn waar droge warme lucht nodig is, zoals in industriële toepassingen.

Daarnaast is het van vitaal belang dat de juiste brandstof, installatie en isolatiewaarde worden uitgekozen voor uw toepassing. Dit kan u duizenden euro’s aan brandstofkosten besparen, en het milieu zal u dankbaar zijn.

Bel ons nu op het gratis nummer 0800 5200200 om zelf te ervaren waarom Andrews Sykes de specialist in kachelverhuur is in Nederland. Onze warmeluchtblazers verwarmen reeds talloze kantoren, winkels, overheidsgebouwen, evenementen, ziekenhuizen, zorgtehuizen, bouwwerven, en meer.

Andrews Sykes verhuurt en verkoopt een breed gamma aan mobiele kachels. Onze verwarmingsunits voldoen aan de hoogste industriële standaarden en worden perfect onderhouden en regelmatig getest. Veiligheid en energiezuinigheid staan voorop bij de selectie van de ideale kachel voor u. Een kachel huren bij Andrews Sykes is eenvoudig, voordelig en flexibel.

Bij ons vindt u:

Elektrische Kachels
Dit type kachel is ideaal voor het verwarmen van bouwwerven, winkels, kantoren, scholen en ziekenhuizen, aangezien er geen uitlaatgassen of geuren vrijkomen bij het verwarmen.

Indirect gestookte kachels
Deze kachels verwarmen moeiteloos grote ruimtes zonder uitstoot van rookgassen, dankzij de krachtige ventilator die wordt aangesloten op een luchtkanaal.

Gaskachels
Waar aansluiting op het aardgasnetwerk mogelijk is, zijn gaskachels een goede oplossing dankzij hun typisch lage verbruikskosten en gegarandeerde constante energievoorziening.

Verwarming met hoge capaciteit
Voor grote hoeveelheden droge, rookvrije warme lucht zijn onze gespecialiseerde kachels met hoge capaciteit een duurzame oplossing.

Andrews Sykes biedt met trots het grootste assortiment, de beste service en de scherpste prijzen. Wilt u een kachel huren, dan zorgen wij voor een complete service, van installatie tot brandstofvoorziening en –aanvulling, zodat u en uw personeel moeiteloos droog en warm zitten.

Onze adviseurs zijn 24 uur per dag telefonisch bereikbaar voor onmiddelijk advies. Alternatief kunt u een aanvraagformulier invullen, waarop we zo snel mogelijk zullen antwoorden. Na het identificeren van de ideale oplossing voor uw probleem, sturen we u een gedetailleerde prijsofferte. Als u hierop beslist met ons in zee te gaan, stellen we een huurovereenkomst op, waarna onze deskundige monteurs het materiaal bij u komen leveren en installeren. Dit hele proces kan gewoonlijk binnen enkele uren worden volbracht.

Eens het product bij u in werking is gesteld, is onze technische dienst 24/7 bereikbaar om ervoor te zorgen dat de installatie naar volle tevredenheid blijft functioneren. Uiteraard halen we de apparatuur weer bij u op van zodra u haar niet langer nodig heeft.

Andrews is de Nederlandse marktleider op het gebied van verwarmingsverhuur.

Wij bieden:

24/7/365 service vanuit onze lokale depots

Installatie en service door ervaren monteurs

Levering en aanvulling van brandstof

Gratis advies ter plaatse en een offerte op maat

Snelle levering – binnen vier uur na uw aanvraag

Voor elk budget een passende oplossing

Vanuit onze strategisch geplaatste vestigingen in Nederland en België levert Andrews Sykes razendsnel waar u maar wil. Klik hier om uw dichtstbijzijnde depot te vinden.

Gebruik ik direct of indirect gestookte kachels?
Direct gestookte kachels zijn best geschikt voor grote open ruimtes die in direct contact met de buitenlucht staan. Indirect gestookte kachels zijn ideaal geschikt voor plaatsen met beperkte ventilatie of waar mensen aanwezig zijn. Deze kachels leveren grote volumes zuivere, warme lucht. Lees meer.

Kan een verhuurpakket op maat van mijn budget worden gemaakt?
Dit kan zeker. Bij Andrews Sykes Verwarming hebben wij kleine elektrische kachels van 2 kW tot grote krachtige toestellen van 383 kW. Zo kunnen wij op iedere vraag een passend antwoord bieden.

Wordt er brandstof bij de niet-elektrische toestellen geleverd?
Wij leveren niet enkel uw kachels, maar ook de nodige brandstof om op te starten. Of uw toestel nu op diesel, olie of gas werkt; wij zorgen ervoor dat u meteen gebruik kan maken van uw gehuurde verwarming. Wanneer een kachel huurt die werkt op diesel of olie werkt kan u op ons rekenen voor de brandstoflevering. Een van onze operatoren zal uw brandstofverbruik nauwgezet opvolgen en ervoor zorgen dat er steeds tijdig nieuwe diesel of olie wordt geleverd.

Bent u bereikbaar buiten de kantooruren en in noodgevallen?
Ja, wij zijn altijd bereikbaar. Buiten de werkuren kunt u bij noodgevallen of storingen contact opnemen op 0800 5200200.

Hoe snel kunt u kachels leveren?
Wij leveren in het hele land binnen vier uur na uw oproep.

Welke kachel is het best voor mij?
Als u ons belt op 0800 5200200, kunnen we uw specifieke situatie analyseren en u de beste oplossing bieden. Indien nodig sturen wij een expert naar uw locatie. Voor kleinere ruimtes kunt u ook onze online caclulator voor koeling en verwarming gebruiken om alvast een idee te krijgen van de gepaste producten.

Hoeveel kost het?
De kostprijs van uw toepassing is afhankelijk van een groot aantal factoren, die we voor u persoonlijk zullen verduidelijken. Bel ons op 0800 5200200, of vul een online terugbelaanvraag in.

Hoe wordt de temperatuur van de kachels geregeld?
De meeste kachels zijn uitgerust met een automatische thermostaat, waarmee u eenvoudig het verbruik en de temperatuur kunt controleren.

Moet ik de toestellen bij jullie afhalen?
Dat kan, maar wij beschikken zelf over een vloot gespecialiseerde wagens en professionele chauffeurs en monteurs die tot uw dienst staan voor levering. Wij zullen op uw offerte de transportkosten apart vermelden, zodat u de beste beslissing kunt nemen.

 • Landelijke Dekking

  Landelijke Dekking

  Vanuit meerdere vestigingen in Nederland en België levert Andrews Sykes razendsnel waar u maar wilt.

 • National Accounts

  National Accounts

  Informeer naar de voordelen van een Preferred Supplier overeenkomst.

 • Levering

  Levering

  Snelle levering in Nederland en Belgie door eigen montagedienst.

 • 24 uurs levering

  24 uurs levering

  Andrews Sykes garandeert u een breed aanbod van uitstekende apparatuur, geleverd door en geinstalleerd door onze eigen montagedienst, indien nodig 24 uur per dag, 7 dagen per week.

 • Advies

  Advies

  Deskundig gratis advies over benodigde capaciteit en apparatuur, zowel telefonisch als ter plaatse.

 • Scherpe Prijzen

  Scherpe Prijzen

  Onze prijzen zijn concurrerend. Bij langere perioden gelden zeer aantrekkelijke kortingen.

Our Locations
Klanttevredenheid
Capaciteitsberekening
Verwarming Brochure