Ik zoek Voor mijn
U Bent Hier: Home > Verwarming > Brandstof Beheer

Brandstof Beheer

Wanneer u besluit een mobiel ketelhuis bij ons te huren, biedt Andrews Sykes u tevens een uitgebreide brandstof beheer service. Als toevoeging op de brandstof die bij aanvang van de in huur stelling wordt bijgeleverd, kunnen wij ook gedurende de gehele huur periode naast het monitoren van de prestaties van onze machines ook de brandstofvoorziening voor u beheren. Zowel bij LPG, gas en olie is dit mogelijk.

Olietank

Een veilig transport en een veilige opslag van brandstof is van groot belang. Om die reden biedt Andrews Sykes zeer veilige en robuuste mobiele olietanks, welke variëren in capaciteit van 1.000 tot en met 3.000 liter. Deze tanks zijn getest en gekeurd tegen de strengst mogelijke voorwaarden. Tevens zijn zij allemaal gefabriceerd onder de ISO 9001:2000 normen.

Gewapende leidingen

Andrews Sykes beschikt ook over gewapende leidingen, welke perfect en eenvoudig zijn aan te sluiten op de olietanks. Bovendien beschikken de tanks over een terugslagklep, waarmee wordt voorkomen dat de brandstof naar de tank terugvloeit en waarmee eveneens wordt voorkomen dat schadelijke brandstof gevoelige apparatuur kan bereiken. De leidingen beschikken over snelkoppelingen, waardoor zij snel en eenvoudig kunnen worden geïnstalleerd en waardoor tevens lekkage van brandstof wordt voorkomen.